PLATAFORMA CÍVICA LA GARRIGA DECIDEIX

CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


Bloc de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Aquesta plataforma és un espai de la societat civil garriguenca, on persones individuals i entitats treballen per promoure el dret de decidir, la democràcia participativa i el governament democràtic.







dimecres, 31 de març del 2010

La PCLGD inaugura el local social


La Plataforma Cívica la Garriga Decideix (PCLGD) ja té un local social. A partir del proper 6 d'abril, dia de l'obertura de l'espai, la Plataforma disposarà d'un local des d'on es podrà dur a terme el vot anticipat. La seu de la Plataforma servirà també de punt d'informació per a tots els veïns i veïnes interessats a conèixer qualsevol detall de la consulta.
El local, ubicat al número 1 del carrer del Centre (al davant de la plaça de Can Dachs), serà obert del 6 al 25 d'abril.

La independència de Catalunya, a debat al Patronat


El Patronat de la Garriga acollirà el proper dijous 8 d'abril l'acte "(En)raonem la independència", organitzat per Òmnium Cultural i Aravallès.cat. La sessió comptarà amb les intervencions de l'eurodiputat per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) Oriol Junqueras; el president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, i el músic Francesc Ribera Titot.

L'activitat, que compta amb la col·laboració de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix (PCLGD) i lespaidigital.cat, començarà a les vuit del vespre i serà oberta a tothom.

dimarts, 30 de març del 2010

Tota la informació de la consulta

Fa uns dies ja varem avançar algunes informacions pràctiques i útils per poder participar a la Consulta sobre la independència a la Garriga. Ara, han quedat totes recollides en un díptic que podeu trobar en aquest bloc. Us invitem a llegir-lo.

https://docs.google.com/fileview?id=0B3tKzXVlLZhrMmNiOWI4MjYtZWE0YS00NjMzLTljNjctZmFmOTlmNjRmZjQ0&hl=en

Tingueu en compte que és fonamental tenir els documents per poder exercir el dret de vot.
Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Garriga. L'empadronament es pot demostrar amb el carnet d'identitat, passaport o carnet de conduir amb adreça de la Garriga. Si als vostres documents no consta una adreça garriguenca, haureu de sol·licitar un certificat d'empadronament.

Compte enrere, busquem voluntaris

La preparació de la consulta a la Garriga comença el compte enrere. Només manca un mes per a la celebració de la consulta! Per això és molt important trobar els voluntaris que contribuiran a la jornada electoral.

Quines tasques podeu fer?
- Participar el 25 d'abril: necessitem un equip de seguretat (6 persones) i un equip de persones que estiguin a les taules electorals (54 persones).
- Contribuir a repartir els díptics informatius que portarem a totes les cases de la Garriga.
- Participar en la recollida de vot anticipat: per la via del fedatari (essent acreditat per la Junta Electoral) i presencialment al local social de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix (a partir del 6 d'abril).

Podeu trobar tota aquesta informació al document: https://docs.google.com/fileview?id=0B1v_I0sN0bAMNmVlNzdjNDctODRjMC00ZThmLWE1ZmQtYjQxODk3MmY5MGE2&hl=en

Qualsevol persona que vulgui participar pot escriure un correu electrònic a voluntaris.lagarriga@gmail.com i indicar quin tipus de tasques està disposat a dur a terme.

La Garriga Decideix ja té pregunta i portaveus


Durant la darrera assemblea es van sotmetre a consideració i aprovació dues qüestions importants. En pirmer lloc, l'assemblea va acordar la pregunta que es formularà a la ciutadania garriguenca que s'acosti a les urnes. Serà: "Està d'acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?". I, en segon lloc, es van acordar les dues persones que faran de portaveus de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Pol Guardis i Mònica Sabata van ser escollits per unanimitat.