PLATAFORMA CÍVICA LA GARRIGA DECIDEIX

CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


Bloc de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Aquesta plataforma és un espai de la societat civil garriguenca, on persones individuals i entitats treballen per promoure el dret de decidir, la democràcia participativa i el governament democràtic.







divendres, 5 de febrer del 2010

Paradeta informativa a la Mitja Marató


El proper diumenge 7 de febrer al matí la PCLGD se sumarà a la gran festa de la Mitja Marató amb una paradeta informativa oberta a tothom. Membres de la Plataforma prepraran un petit estand a la plaça de l'Església, on el públic podrà trobar-hi tota mena de material i informació sobre la consulta que es farà a la Garriga el proper 25 d'abril.
Les persones interessades a participar i donar un cop de mà durant la jornada de la Mitja, poden enviar un correu a voluntaris.lagarriga@gmail.com.

La presentació de la PCLGD, aquest divendres al Patronat


La Plataforma convida el conjunt de la ciutadania a assistir a l'acte de presentació d'aquest divendres 5 de febrer. La presentació es farà a les vuit del vespre al Teatre de la Garriga El Patronat.
L'acte, que presentarà el periodista Vicenç Relats, comptarà amb les intervencions del també periodista Vicent Sanchis i l'escriptora Núria Albó. Durant la sessió, el públic podrà conèixer l'experiència d'altres muncipis on ja s'ha celebrat la consulta sobre la independència de la nació catalana, així com el procés previst per organitzar la consulta a la Garriga.
La presentació de la Plataforma també inclourà la projecció del vídeo que recull les opinions de molts garriguencs i garriguenques sobre aquesta iniciativa ciutadana.

dilluns, 1 de febrer del 2010

L'actriu Montserrat Carulla visita la paradeta informativa


Les paradetes informatives han tingut visitants il·lustres. Fa uns dies, l'actriu Montserrat Carulla va visitar la paradeta de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Carulla va donar el seu suport a la plataforma organitzadora de la consulta per la independència a la Garriga, tal com ja havia fet en altres poblacions catalanes.