PLATAFORMA CÍVICA LA GARRIGA DECIDEIX

CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


Bloc de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Aquesta plataforma és un espai de la societat civil garriguenca, on persones individuals i entitats treballen per promoure el dret de decidir, la democràcia participativa i el governament democràtic.







divendres, 26 de febrer del 2010

Dissabte 27 de febrer, primer taller de banderoles a la Plaça de Can Dachs

La PCLGD ha organitzat un taller de banderoles a la Plaça de Can Dachs. A l'estil de les banderoles que es van fer durant la consulta per la independència de Taradell, la PCLGD es proposa omplir els balcons i finestres de la Garriga, per crear ambient sobre la consulta i fer-ne publicitat. Per tant, tothom qui vulgui pot participar-hi i tothom qui vulgui es podrà endur a casa una banderola amb el logotip de la consulta.
Al mateix temps, els voluntaris i voluntàries de la PCLGD hauran fet uns pastissos. Tothom podrà berenar comprant un tall de pastís (al preu d'1 euro). Els diners aconseguits serviran per finançar la consulta.
Per tant, ja ho sabeu, veniu a divertir-vos, feu una banderola, mengeu pastís i col·laboreu amb la consulta!

dijous, 25 de febrer del 2010

Qui pot votar a la consulta?

Aquest post és el primer d'una sèrie d'informacions pràctiques que us seran útils el dia 25 d'abril, el dia de la consulta.
Qui pot votar?
Tots els majors de 16 anys amb domicili actual a la Garriga, independentment de la nacionalitat d'origen.
Amb quins documents?
DNI, carnet de conduir o passaport amb els que es pugui acreditar la vostra identitat i on hi consti l'adreça de la Garriga. I si no hi consta el vostre domicili a la Garriga necessitareu un document d’empadronament. Aquest document el podeu demanar a l’ajuntament, és gratuït i us el fan a l’acte.

Les persones nouvingudes podran votar amb el NIE o un passaport i la targeta sanitària. Per acreditar l'adreça necessitareu un certificat d'empadronament. Podeu trobar informació en àrab de la consulta en aquest mateix bloc (a l'apartat de documents de referència).

Durant la votació només es recollirà el número del document d'identitat o bé el de la targeta sanitària. No es recollirà cap més dada de la ciutadania.