PLATAFORMA CÍVICA LA GARRIGA DECIDEIX

CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


Bloc de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Aquesta plataforma és un espai de la societat civil garriguenca, on persones individuals i entitats treballen per promoure el dret de decidir, la democràcia participativa i el governament democràtic.







dimarts, 30 de març del 2010

Compte enrere, busquem voluntaris

La preparació de la consulta a la Garriga comença el compte enrere. Només manca un mes per a la celebració de la consulta! Per això és molt important trobar els voluntaris que contribuiran a la jornada electoral.

Quines tasques podeu fer?
- Participar el 25 d'abril: necessitem un equip de seguretat (6 persones) i un equip de persones que estiguin a les taules electorals (54 persones).
- Contribuir a repartir els díptics informatius que portarem a totes les cases de la Garriga.
- Participar en la recollida de vot anticipat: per la via del fedatari (essent acreditat per la Junta Electoral) i presencialment al local social de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix (a partir del 6 d'abril).

Podeu trobar tota aquesta informació al document: https://docs.google.com/fileview?id=0B1v_I0sN0bAMNmVlNzdjNDctODRjMC00ZThmLWE1ZmQtYjQxODk3MmY5MGE2&hl=en

Qualsevol persona que vulgui participar pot escriure un correu electrònic a voluntaris.lagarriga@gmail.com i indicar quin tipus de tasques està disposat a dur a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada