PLATAFORMA CÍVICA LA GARRIGA DECIDEIX

CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


Bloc de la Plataforma Cívica la Garriga Decideix. Aquesta plataforma és un espai de la societat civil garriguenca, on persones individuals i entitats treballen per promoure el dret de decidir, la democràcia participativa i el governament democràtic.







dilluns, 25 de gener del 2010

La Plataforma Cívica la Garriga Decideix, una realitat


La Plataforma Cívica la Garriga Decideix (PCLGD) neix amb l’objectiu de crear un espai ampli, plural i transversal obert a tota la ciutadania garriguenca que vulgui treballar pel dret de decidir, és a dir, pel dret a l’autodeterminació.

Per mitjà de l’organització de consultes populars, la Plataforma pretén impulsar la democràcia participativa al nostre municipi. Amb aquesta finalitat, ha decidit sumar-se a la iniciativa de diversos pobles i ciutats d’organitzar una consulta en l’àmbit municipal sobre la independència de la nació catalana el 25 d’abril del 2010, en un exercici real del dret inalienable que tenim com a poble a l’autodeterminació. El gran repte de la PCLGD és que una majoria de la ciutadania faci seva aquesta consulta i expressi lliurement la seva decisió a les urnes.

La PCLGD, integrada per entitats locals i persones a títol individual, funciona assembleàriament i s’organitza a través de comissions de treball especialitzades. Es tracta d’una plataforma oberta al conjunt de la ciutadania, que hi pot col·laborar de moltes maneres diferents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada